Rendkívüli okokból – kapacitás hiányában - jelenleg NEM tudunk további GALÉRIAÉPÍTÉS megrendeléseket felvenni.
Helyszíni felméréseink szintén szünetelnek.

BŐVEBBEN

GalériaÁgyak gyártását továbbra is vállaljuk.

GalériaÁgyak

---==[ www.GaleriaAgyak.hu ]==---

Galériáink alapára
Olvasóink értékelése: / 152
ElégtelenKitűnő 
2016. október 18. kedd, 00:00

Kérje személyre (galériára) szabott, egyszerű, gyors, ingyenes árajánlatunkat!
ÁRAJÁNLAT-KÉRÉS


Lakossági szerkezetű galéria
A feltüntetett árak 2018. április 1-től érvényes bruttó árak (27%-os Áfa-kulccsal).

 

Borovifenyő (erdeifenyő) szerkezettel, asztalos minőségű, műszárított anyagból, lucfenyő hajópadlóval:
bruttó 35.000 Ft/m2

Exkluzív vörösfenyő szerkezettel, asztalos minőségű, műszárított anyagból (hajópadlóval):
(kérje egyedi ajánlatunkat!)

Keményfa/lombosfa szerkezettel (gőzölt bükk, tölgy, akác, stb.):
Egyedi igény szerint keményfából is dolgozunk. Az alapanyag-árak és beszerzési lehetőségek folyamatos változása miatt árajánlatot kizárólag egyedileg tudunk meghatározni. (Ez a minőségi borovifenyő alapárához képest jellemzően +50-150 % ártöbbletet jelent, fafajtától és fesztávolságoktól függően.)

Az alapárak a feljáró(k) összegét nem tartalmazzák!

Rendelési minimum: 150.000 Ft/munka*
A rendelési-minimum feletti összértékű megrendelés esetén ingyenes: Budapestre a kiszállás és szállítás; bármely településen a helyszíni kivitelezés (nagyméretű beépítési hulladék elszállításával); illetve - ezen korlátfajta választása esetén - az "Egyszerű korlát" típus.

*A rendelési minimum-összeg alatt is vállalunk kivitelezést. Amennyiben a rendelés végösszege nem éri el ezt az összeg-keretet, úgy az árat további díjak (mint pl. kiszállási költség, helyszíni munkadíj, egyes kiegészítők árai) növelhetik, legfeljebb a rendelési minimum összegéig.
Az alapár a fenyő szerkezetű, falbontás nélküli, natúrfa-vázas, hajópadló borítású és egyszerű korláttal készített galériát tartalmazza.
A feljáró(k) költségét az alapáron felül (annak típusa és elhelyezkedése szerint) határozzuk meg.
A személyre szabott árajánlat meghatározásához minden esetben javasoljuk árajánlat-kérő űrlapunk kitöltését (még felmérés-kérést megelőzően), mely adatok ismeretében konkrét összegeket tudunk kalkulálni az elképzelt galériára vonatkozóan.
Kiszállási és szállítási díj Budapestre: rendelési alap-minimum elérése esetén ingyenes.
Vidékre: kérjük, érdeklődjön az aktuálisan érvényes kiszállási díjról árajánlatban vagy elérhetőségeinken, a településnév megadásával.
Egyszerű korlát: rendelési alap-minimum elérése esetén ingyenes.
(Az alap-minimum összeg alatti megrendelés esetén ezek költségei - a rendelés végösszegétől függően kalkulált - kedvezményes összeggel kerülnek felszámításra; legfeljebb a rendelési minimum összegéig.)
Feljárók: összegét csak nagyságrendileg (leggyakoribb esetek alapján) néhány alaptípusra közöljük, pontosabb díjat árajánlat-kérés alapján tudunk meghatározni.
Külső feljárók (választott alapanyag szerint):
Létra: +1 m2 összege;
Lépcső: +1,5-2 m2 összege;
Fordulós lépcső: +2,5 m2 összege.
Belső feljárók: 10-15.000 Ft/feljáró.
(Egyes egyedi esetekben - pl. nagyobb magasság vagy dőlésszög esetén - a közölt értékek eltérhetnek!)
Üzleti (erősített szerkezetű) galéria
Üzlethelyiségben, étteremben, irodában, raktárban készítendő (erősített szerkezetű) galéria esetén az árajánlatot a pontos igények és helyi adottságok megismerését követően, egyedi árkalkuláció szerint készítjük. Az összeget elsősorban az anyagszükséglet - áthidalandó fesztávolságok, elvárt teherbírás - határozza meg.
Az üzleti szerkezetű galériák költségeit nem tudjuk négyzetméter-árakban meghatározni, de a tényleges összegekből m2-re visszaszámított összegek általában a lakossági galériák alapáraihoz képest az alábbiak szerint alakulnak.
Leggyakrabb esetben: +0-25 %.
Ritkább esetben: +40-75 %.
Szélsőséges esetekben: +100-150 %.
(A közölt ártényezők csak tájékoztató jellegűek, korábbi megrendeléseink alapján. A tényleges összegeket mindig az adott egyedi tényezők alapján tervezett szerkezet jellege, méretei, kivitele határozzák meg.)
A kérhető kiegészítők (pl. felületkezelés, alsó borítás) árai - általánosságban - megegyeznek a lakossági galériákra kérhető kiegészítők normál áraival. Egyes esetekben (pl. kényelmes lépcső, erősített biztonsági korlát) viszont az egyedi igények határozzák meg azok költségeit.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy lucfenyő szerkezetű galériáink esetenként borovifenyő elemeket is tartalmazhatnak (pl. lambéria). Az anyag-különbség esztétikailag nem észrevehető, a borovifenyő elemekért felárat nem számítunk fel!
Vidéki megrendelés esetén kiszállásonként (felmérés és kivitelezés esetén egyaránt) kiszállási díjat számítunk fel, budapesti megrendelés esetén (egyszeri felméréssel) a kiszállásokat és szállítást is tartalmazza.
Az alapár magába foglalja az anyag- és munkadíjat is.
Az előre nem egyeztetett (illetve megrendeléshez közvetlenül nem kapcsolódó) munkafolyamatokért kivitelezőink a helyszínen 3.000 Ft/óra + anyag, ill. járulékos költségek felárat számítanak fel.
Jövőbeli, későbbre tervezett esetleges árváltozások, költségek:
Kiszállási díj / felmérés díj: a jelenleg Budapest területén ingyenes helyszíni kiszállásokra (egyszeri felmérés, valamint helyszíni munka) a budapesti kiszállások alkalmával is kiszállási díj kerülhet felszámításra. Ennek összege valószínűleg a kiszállásunk tényleges benzinköltségének rész-összege lesz (melyet jelenleg még teljes egészében saját költségen vállalunk). A tervezett költségek véglegesítése esetén részletes tájékoztatást teszünk közzé honlapunkon és egyéb informatív csatornáinkon!
LAST_UPDATED2
 

 

 

Hirdetés

Elérhetőségeink

Telefon:
(Hétköznap 8-18 h)
06-20/57-57-217
06-20/35-36-855


E-mail:
info@galeria.hu

Skype:
My status
Lájkoljon, kövessen minket a FaceBook-on is!
FaceBook oldalunk címe: http://www.facebook.com/galeria.hu

Hírlevél


Hol talált ránk?

Hol talált rá cégünkre, weboldalunkra?