BejelentkezésHirdetés

Online látogatók

Oldalainkat 39 vendég böngészi

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

 

Rendkívüli okokból – kapacitás hiányában - jelenleg NEM tudunk további GALÉRIAÉPÍTÉS megrendeléseket felvenni.
Helyszíni felméréseink szintén szünetelnek.

BŐVEBBEN

GalériaÁgyak gyártását továbbra is vállaljuk.

GalériaÁgyak

---==[ www.GaleriaAgyak.hu ]==---

Hol talált rá cégünkre, weboldalunkra?
 

Felmérés-kérés

Ha csak (nagyságrendi) árajánlatot szeretne kérni, kivitelezési áraink felől tájékozódna galériája megépítéséhez, kérjük, hogy - felméréskérés helyett - válassza Árajánlat-kérés menüpontunkat! Ha a galéria kivitelezésével (kivitelezhetőségével), elrendezésével kapcsolatban lennének kérdései, szívesen segítünk, elérhetőségeinken (telefonon, e-mailben, stb.) készséggel állunk rendelkezésére.
 
Amennyiben helyszíni felmérést szeretne kérni galériája megrendeléséhez, illetve egy pontos, végleges árajánlathoz, kérjük, hogy egyeztessen időpontot a 06-20/57-57-217-es telefonszámon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, hogy telefonon felkereshessük Önt az időpont egyeztetése végett.
Figyelem, esetenként akár 1-3 hét is lehet a várakozási idő a felmérésre! Aktuális átfutási időnkről itt tájékozódhat. Sürgős esetben más módon is lehetőség van az árajánlat véglegesítésére, galéria megrendelésére!

Az űrlap kitöltéséhez segítséget, bővebb meghatározást talál, ha az egyes kérdések/meghatározások fölé gördíti a kurzort.

A felmérés ingyenes*, kiszállási díjat Budapest egész területén nem számolunk fel; vidékre helyszíntől függően változik a díj. (Budapesten kívüli kiszállási díjainkról tájékozódhat árajánlat-kérésben vagy elérhetőségeinken is. Vidékre a felmérés igény szerint elhagyható!)

*Előzetes árajánlat-kérés után, felmérésünk egyszeri alkalommal ingyenes (amennyiben kiszállásunkat - Érdeklődő/Megrendelő külön kérésére - bármilyen okból szükséges megismételnünk, úgy annak költségét a második felméréstől kezdődően kiszámlázzuk).
A felmérés megrendelési kötelezettséggel nem jár!Az Ön elérhetősége
Helyszín 

 

Hirdetés

Elérhetőségeink

Telefon:
(Hétköznap 8-18 h)
06-20/57-57-217
06-20/35-36-855


E-mail:
info@galeria.hu

Skype:
My status
Lájkoljon, kövessen minket a FaceBook-on is!
FaceBook oldalunk címe: http://www.facebook.com/galeria.hu

Hírlevél


Kapcsolódó cikkek

Hol talált ránk?

Hol talált rá cégünkre, weboldalunkra?