Rendkívüli okokból – kapacitás hiányában - jelenleg NEM tudunk további GALÉRIAÉPÍTÉS megrendeléseket felvenni.
Helyszíni felméréseink szintén szünetelnek.

BŐVEBBEN

GalériaÁgyak gyártását továbbra is vállaljuk.

GalériaÁgyak

---==[ www.GaleriaAgyak.hu ]==---

Van kiszállási díj? Miből áll a felmérés? PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 3
ElégtelenKitűnő 
2008. július 02. szerda, 10:17
A felmérés és azt követő árajánlat-készítés, tanácsadás ingyenes.
Kiszállási díjat jelenleg Budapest egész területére nem számítunk fel egyszeri kiszállás alkalmával (amennyiben az Ügyfél kérésére/miatt meg kell ismételni, úgy kiszállási díj mellett tudjuk vállalni). Vidékre (országosan) településenként változik a kiszállási/szállítási költség, melyet előzetes árajánlatunkban feltüntetünk, vagy egyéb információkérés alapján is megadunk.
A helyszíni felmérés megrendelési és más kötelezettséggel nem jár, de javasoljuk, hogy csak akkor kérje személyes kiszállásunkat, ha előzetes árajánlatunkat megfelelőnek találta, illetve (legalább nagyvonalakban) sikerült eldönteni a galéria végleges helyét, kivitelét (melyben előzetesen szívesen adunk tanácsot, felmerülő kérdése esetén).
Helyszíni felmérés
A helyszíni felmérés során pontosítjuk a galéria végleges méreteit, rögzítjük a kívánt kiviteli opciókat, megvizsgáljuk a beépítésnél érintett falakat (szemrevételezéssel), felvesszük a gyártáshoz-beépítéshez szükséges méreteket. (A kívánt kivitel kiválasztására, kérdéses részletek egyeztetésére elsősorban előzetes tanácsadás útján tudunk segítséget nyújtani, melyhez jó kiindulási pont lehet nagyságrendi árajánlatunk; további információk: Megrendelés menete). A helyszíni felméréskor érdemes már a ténylegesen kiválasztott opciókat megadni (alapanyag, felületkezelés, korláttípus, stb. tekintetében), de ha bármiben további mérlegelésre lenne szüksége, természetesen többféle kiegészítő is megadható, ezeket elegendő lesz a megrendeléskor véglegesíteni.
Végleges árajánlat megküldése
Helyszíni felmérésünk után 1 héten belül megküldjük végleges árajánlatunkat az előzetesen rögzített e-mailcímre (kivétel: egyedi gyártással vagy beszerzéssel készülő, illetve ajánlatadást megelőző tervezést igénylő, pl. bútorelemek esetén). Árajánlatunk általában 30 napon belül történő megrendelés esetén érvényes, ezt a kiküldött árajánlat tartalmazza, illetve azt követően pedig áremelésig tudjuk biztosítani.
Kiküldött árajánlatunk tartalmazza az aktuálisan lehetséges legkorábbi munka-időpontot, valamint a felméréskor rögzített galéria helyszíni kivitelezési idejének hosszát is. (Az adott megrendelésre ténylegesen kiadható legkorábbi munka-időpont és helyszíni kivitelezés időtartama függ a választott opcióktól is, valamint a megrendelés pillanatában szabad munka-időpontjainktól.)
Fizetendő
Helyszíni felmérés alkalmával (pontos, végleges árajánlatunk kiadásáig) jelenleg nincs lehetőség megrendelésre, így munkadíj (foglaló, előleg) helyszíni fizetésére.
Helyszíni felmérés során kizárólag a kiszállási díjat kérjük megfizetni (amennyiben az esedékes az adott kiszállási címre, ezt mindenképpen még időpont-egyeztetést megelőzően, pontosan megadjuk). A kiszállási díjat jelenleg készpénzben tudjuk átvenni, vagy kiszállásunk előtt átutalással fogadni (bővebben: fizetési információk).
LAST_UPDATED2
 

 

 

Hirdetés

Elérhetőségeink

Telefon:
(Hétköznap 8-18 h)
06-20/57-57-217
06-20/35-36-855


E-mail:
info@galeria.hu

Skype:
My status
Lájkoljon, kövessen minket a FaceBook-on is!
FaceBook oldalunk címe: http://www.facebook.com/galeria.hu

Hírlevél


Hol talált ránk?

Hol talált rá cégünkre, weboldalunkra?