BejelentkezésHirdetés

Online látogatók

Oldalainkat 34 vendég böngészi

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

 

Rendkívüli okokból – kapacitás hiányában - jelenleg NEM tudunk további GALÉRIAÉPÍTÉS megrendeléseket felvenni.
Helyszíni felméréseink szintén szünetelnek.

BŐVEBBEN

GalériaÁgyak gyártását továbbra is vállaljuk.

GalériaÁgyak

---==[ www.GaleriaAgyak.hu ]==---

Mikor és mennyit kell fizetnem? PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 2
ElégtelenKitűnő 
2008. július 03. csütörtök, 07:27
Felmérés
Amennyiben a helyszíni felmérés előzetes tájékoztatásunk szerint kiszállási díjas, úgy annak korábban megadott összegét (általában) a helyszínen, kiérkező kollégánknak készpénzben szükséges megfizetniük. (Budapest területén a helyszíni felmérés jelenleg egy kiszállás alkalmával ingyenes.)
Kiszállási díj fizetési módja:
- készpénzben a helyszínen;
- előre történő átutalással (kizárólag előzetes egyeztetés után).
Megrendelés
Végleges árajánlatunk alapján van lehetőség a megrendelésre. Rendelés esetén a Vállalkozási szerződés megkötésének feltétele a 10 % foglaló, valamint (változó mértékű) előleg megfizetése. Az előleg összegét egyénileg, a galéria választott opciói (különösen egyedi rendeléssel beszerzett vagy legyártatott elemei), valamint a teljes megrendelés végösszege alapján tudjuk meghatározni. Az előleg mértéke általában 10-50 % közé esik, de bizonyos esetekben akár ettől eltérő is lehet. Befizetése az előzetesen egyeztetett módon történik; jelenleg az alábbi fizetési lehetőségek közül választhat.
Foglaló és előlegfizetési módja:
- átutalással: megrendelés esetén az utalási adatokat e-mailben küldjük meg (ilyenkor megrendelőtől eltérő számlaigényt kizárólag ELŐRE történő jelzés esetén tudunk az Áfás számlára felvezetni!);
- postai (rózsaszín) csekken (ennek mindenkori feladási díját a Posta határozza meg).
Teljesítés
A végösszeget általánosságban (amennyiben előzetes egyeztetés szerint a szerződés másképpen nem rendelkezik) a helyszínen, készpénzben, egy összegben kérjük rendezni, közvetlenül a galéria elkészülte után, annak átadásakor. Helyszíni bankkártyás fizetésre jelenleg nincs lehetőségünk! Kérjük, hogy a helyszíni kivitelezés előzetesen megadott befejezési napjára a fennálló készpénz-összeg rendelkezésére állásáról előzetesen gondoskodni szíveskedjen; a kifizetés miatt újabb kiszállásra, várakozásra lehetőségünk nincs.
Megrendeléskor történő jelzés esetén a fennálló összeg előre történő átutalással is megfizethető; ez esetben ez feltüntetésre kerül a Vállalkozási szerződésben. A fennálló összeget a kivitelezést megelőzően bármikor megfizetheti, de a helyszíni kivitelezés feltétele a fennálló összeg hiánytalan, ténylegesen megtörtént beérkezése. Amennyiben ezt nem tudja biztosan vállalni, úgy javasoljuk megrendeléskor a készpénzes fizetési módot választani.
Az összeg megegyezik a felméréskor kiszámított, illetve a szerződésben rögzített összeggel; természetesen az idő közben bekövetkező árváltozások nincsenek a rendelési végösszegre hatással.
Végösszeg fizetési módja:
- készpénzben a helyszínen;
- előre történő átutalással (kizárólag előzetes egyeztetés esetén, a helyszíni kivitelezést megelőző tényleges beérkezéssel).
A galéria vagy bútor (egyéb elem, szolgáltatás) a szerződött összeg hiánytalan kiegyenlítéséig a Vállalkozás tulajdonát képezi!
LAST_UPDATED2
 

 

 

Hirdetés

Elérhetőségeink

Telefon:
(Hétköznap 8-18 h)
06-20/57-57-217
06-20/35-36-855


E-mail:
info@galeria.hu

Skype:
My status
Lájkoljon, kövessen minket a FaceBook-on is!
FaceBook oldalunk címe: http://www.facebook.com/galeria.hu

Hírlevél


Hol talált ránk?

Hol talált rá cégünkre, weboldalunkra?