BejelentkezésHirdetés

Online látogatók

Oldalainkat 37 vendég böngészi

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

 

Rendkívüli okokból – kapacitás hiányában - jelenleg NEM tudunk további GALÉRIAÉPÍTÉS megrendeléseket felvenni.
Helyszíni felméréseink szintén szünetelnek.

BŐVEBBEN

GalériaÁgyak gyártását továbbra is vállaljuk.

GalériaÁgyak

---==[ www.GaleriaAgyak.hu ]==---

Hová kerüljön, meddig nyúljon be a galéria? PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
2008. december 13. szombat, 23:33

Mekkora is legyen a galéria, és egyáltalán, hová kerüljön a szobában? El fog-e férni a szekrénytől, és nem lesz-e útban a lépcső? Ilyen és hasonló kérdések gyakran felmerülnek a galéria megrendelését megelőzően. Munkatársunk a felméréskor igyekszik a hely adottságait figyelembe véve válaszolni kérdéseire, tanácsot adni a praktikus méret-választásban és elhelyezésben, de a végső döntést mégis a Megrendelőnek kell meghoznia, hiszen Ön és Családja (illetve Vevői, Ügyfelei...) lesznek a kész galéria használói. A döntés azonban sokszor nem könnyű, hiszen galériát (legalább) egy életre készíttet az ember, viszont a későbbi átépíttetése, bővítése bár megvalósítható, mégis újabb munkálatokkal, nem utolsó sorban többletköltséggel jár. Ezért szeretnénk néhány praktikus tanáccsal szolgálni az optimális méret és elhelyezés megválasztásával kapcsolatban.

1. Tervezze meg, rendezze be a galériát!
Célszerű a méretek véglegesítése előtt felskiccelni a tervezett galériát méretarányosan, ehhez egy négyzetrácsos papír jó szolgálatot tehet. A galériára felkerülő bútordarabokat szintén méretarányosan vágja ki, majd helyezze el a galéria-terven! Rögtön látni fogja, ha az elképzelt oldalhosszok esetleg túl kicsik.

2. Rajzolja bele galériáját a szobába!
Ha nem biztos a galéria elhelyezésében és méreteiben, próbálja meg "elhelyezni" a leendő galériát szobájában. Parketta vagy laminált padló esetén szigetelőszalaggal, vagy más ragasztószalaggal célszerű végigragasztani a galéria és feljáró tervezett kontúrjait. (Használat előtt feltétlenül ellenőrizze, hogy nem hagy-e nyomot a ragasztó a padlón!) Amennyiben más jellegű, vagy kényesebb a padló borítása, használhat kifeszített zsinórt is.
Ha a fal festés vagy tapétázás előtt áll, célszerű a galériát ott is berajzolni, mert ettől a lépéstől rögtön térben is érezni fogja a galéria végleges elhelyezkedését. Ez a módszer a magasság helyes megválasztásához is segítségül szolgál.

LAST_UPDATED2
 

 

 

Hirdetés

Elérhetőségeink

Telefon:
(Hétköznap 8-18 h)
06-20/57-57-217
06-20/35-36-855


E-mail:
info@galeria.hu

Skype:
My status
Lájkoljon, kövessen minket a FaceBook-on is!
FaceBook oldalunk címe: http://www.facebook.com/galeria.hu

Hírlevél


Hol talált ránk?

Hol talált rá cégünkre, weboldalunkra?