Rendkívüli okokból – kapacitás hiányában - jelenleg NEM tudunk további GALÉRIAÉPÍTÉS megrendeléseket felvenni.
Helyszíni felméréseink szintén szünetelnek.

BŐVEBBEN

GalériaÁgyak gyártását továbbra is vállaljuk.

GalériaÁgyak

---==[ www.GaleriaAgyak.hu ]==---

Mennyi idő alatt készül el a galéria? PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 
2008. július 03. csütörtök, 07:36
Egy galéria (kb. 15 négyzetméterig) jellemzően fél-1 munkanap alatt készül el, ezt növelhetik 1-2 nappal az esetleges egyedi igények, hosszabb helyszíni  kivitelezést, beépítést igénylő kiegészítő elemek (beépített bútor, faragott korlát, stb.).
Az aktuális átfutási időt honlapunkon tekintheti meg, ez változó, általában 1,5-4 hétig terjedő időszak, az adogg megrendelés gyártási idejétől és betáblázott munkáink számától, műhelyünk szabad kapacitásától függően. Kiemelt időszakokban (nyáron, tanévkezdés előtt és ünnepek körül akár másfél hónap is lehet). Amennyiben nagyon behatárolt az Önnek megfelelő időpont (például csak egy konkrét héten vagy napon megfelelő), úgy érdemes minél előbb elindítani ügyintézésünket, hogy megrendelést követően biztosíthassuk az kívánt munkanapo(ka)t.
Vállalási időpont meghatározása
A tényleges munkanapot kizárólag a megrendeléskor, a galéria végleges paraméterei alapján, az adott pillanatban szabad kivitelezési időpontjaink ismeretében tudjuk megadni. (Ez a munkanap kerül rögzítésre a Vállalkozási szerződésben is.)
Előzetesen az aktuális betáblázottságunk, rövid időn belül várható megrendeléseink, és az Érdeklődőnk által megadott kiviteli adatok alapján, nagyságrendileg tudjuk megadni a várható vállalási időt. A galéria folyamatos pontosításával, a kiküldött árajánlat(ok) alkalmával egyre pontosabb átfutási időt tudunk megadni.
LAST_UPDATED2
 

 

 

Hirdetés

Elérhetőségeink

Telefon:
(Hétköznap 8-18 h)
06-20/57-57-217
06-20/35-36-855


E-mail:
info@galeria.hu

Skype:
My status
Lájkoljon, kövessen minket a FaceBook-on is!
FaceBook oldalunk címe: http://www.facebook.com/galeria.hu

Hírlevél


Kapcsolódó cikkek

Hol talált ránk?

Hol talált rá cégünkre, weboldalunkra?