Rendkívüli okokból – kapacitás hiányában - jelenleg NEM tudunk további GALÉRIAÉPÍTÉS megrendeléseket felvenni.
Helyszíni felméréseink szintén szünetelnek.

BŐVEBBEN

GalériaÁgyak gyártását továbbra is vállaljuk.

GalériaÁgyak

---==[ www.GaleriaAgyak.hu ]==---

Jogvédelmi szabályok PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 2
ElégtelenKitűnő 
2008. szeptember 14. vasárnap, 08:03
A Cyrrus Bt által kiadott, publikált vagy bemutatott összes elem mind virtuális (online vagy offline), mind írott/nyomtatott formátumban, így a honlapon, árajánlatban, e-mailben, fotóalbumban vagy más nyomtatott reklám, sajtó és egyéb terméken található írott és egyéb tartalmak,  fotók, képi- és más média-elemek, szoftverek a Cyrrus Gyártó, Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság tulajdonát képezik és szerzői jogvédelem alatt állnak. Másolásuk a Cyrrus Bt előzetes, írásos engedélye nélkül tilos, és jogi következményeket vonhat maga után. Kivételt képeznek ez alól a honlapon közzétett, módosítás nélkül szabadon feltüntethető bannerek és linkek (ezek a Bannercsere/Bannereink menüpontban találhatóak), továbbá a Cyrrus Bt honlapjára (http://galeria.hu) mutató hivatkozások.
Tilos továbbá a honlap és a Cyrrus Bt más írott/nyomtatott anyagai egyes részeinek, cikkeinek, tartalmának feldolgozása, átdolgozása, forrásként történő kivonata, saját honlapon vagy egyéb írott/nyomtatott módon való megjelenítése. Ez csak a Cyrrus Bt előzetes értesítése, továbbá forrásként történő megjelölése mellett lehetséges, legalább a név és webhivatkozás feltüntetésével (Cyrrus Bt, http://galeria.hu), melyek a más honlapon vagy egyéb helyen szereplő cikknél, egyéb közleménynél jól láthatóan, közvetlenül feltüntetve (nem pedig külön hivatkozásban vagy rejtve), a cikkel vagy más közleménnyel együtt szerepeltetve, legalább azzal megegyező betűmérettel van lehetőség. Ezek elmulasztása esetén akár előzetes figyelmeztetés nélkül jogi útra tereljük az ügyet.
 
Megjegyzés: A fenti rendelkezések nem feszültségkeltési céllal jöttek létre, hanem mert az általunk készített anyagokat szerzői jogvédelem illeti meg, továbbá így védekezünk a jövőben más szolgáltatók, kontárok, weblaptulajdonosok "virtuális lopásai" ellen, amikoris fotóinkat, cikkeinket, referenciáinkat saját honlapjukon tüntetik fel sajátjukként megjelölve (sajnos volt már rá példa), ezzel megtévesztve Érdeklődőinket, Megrendelőinket. Felhívnánk szíves figyelmüket, hogy a közölt fényképek, további sajátként megjelölt elemek bizonyíthatóan (számlával, fényképezőgép háttér-adatokkal, szerződésekkel, stb.) a Cyrrus Bt-től származnak.
LAST_UPDATED2
 

 

 

Hirdetés

Elérhetőségeink

Telefon:
(Hétköznap 8-18 h)
06-20/57-57-217
06-20/35-36-855


E-mail:
info@galeria.hu

Skype:
My status
Lájkoljon, kövessen minket a FaceBook-on is!
FaceBook oldalunk címe: http://www.facebook.com/galeria.hu

Hírlevél


Kapcsolódó cikkek

Hol talált ránk?

Hol talált rá cégünkre, weboldalunkra?