Rendkívüli okokból – kapacitás hiányában - jelenleg NEM tudunk további GALÉRIAÉPÍTÉS megrendeléseket felvenni.
Helyszíni felméréseink szintén szünetelnek.

BŐVEBBEN

GalériaÁgyak gyártását továbbra is vállaljuk.

GalériaÁgyak

---==[ www.GaleriaAgyak.hu ]==---

Szeretnék egy galériát - mi a teendőm? PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 2
ElégtelenKitűnő 
2008. július 02. szerda, 09:47
1. Árajánlat-kérés
Érdemes az érdeklődés-tájékozódás folyamatát ajánlatkéréssel kezdeni. Ehhez legegyszerűbben árajánlat-kérő űrlapunkat tudja kitölteni, de amennyiben már konkrét elképzelései vannak (méretek, korláttípus, stb. ismeretében), vagy a lehetséges kivitel kapcsán kérdései merülnek fel, úgy telefonszámunkon (06-20/57-57-217) is tudunk árajánlatot adni. Az ajánlatkérő űrlap kitöltését segítik a pontonként megadott lehetőségek, kiegészítő információk.
Amennyiben ajánlatkérését esetleg más úton (pl. e-mailben) szeretné eljuttatni részünkre, úgy szintén érdemes az űrlapon bekért adatokat megadni - ezekre mindenképpen szükségünk lesz a kalkulációhoz.
Ha az űrlapon megadható paramétereken túl esetleg tervrajzot, egyéb dokumentációt is szeretne küldeni, azt Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. tudjuk fogadni. Ez esetben érdemes mindkét helyen (az űrlapon és a küldött e-mailben is) jelezni - pl. névre való hivatkozással -, hogy az ajánlatkéréshez mailben küldött csatolmány is kapcsolódik.
Amennyiben előzetes elképzelései vagy az ajánlatkérés folyamata során bármiben kérdése merülne fel, elérhetőségeinken készséggel állunk rendelkezésére, táv úton is szívesen segítünk a galéria megtervezésében, tanácsadásában!
2. Felmérés-kérés / vagy véglegesítés felmérés nélkül
Galériaépítéshez a végleges árajánlatot általában felmérést követően tudjuk megadni. (Megjegyzés: amennyiben az előzetes adatok minden részletre kitérőek és pontosak voltak, úgy a végleges árajánlat nagy valószínűséggel megegyezik az előzetes kalkulációval.)
A helyszíni kiszállásra időpontot kérni (illetve a kiszálláshoz szükséges adatokat megadni) Felmérés-kérő űrlapunk kitöltésével, vagy telefonszámunkon (06-20/57-57-217) lehetséges. Az időpont-egyeztetés ezt követően, minden esetben telefonon történik (kivétel: megrendelő kifejezett, egyedi kérése esetén).
Vidékre - elsősorban a felméréskor (is) esedékes kiszállási díj elkerülése végett -, illetve egyes esetekben (pl. sürgős ügyintézés esetén) a végleges árajánlat, megrendelés, gyártás folyamata történhet felmérés nélkül is: bővebben. (Ilyenkor általában egy egyszerű, felülnézeti vázlatrajzra, és szükség szerint telefonos egyeztetésekre van szükségünk a részletek pontosításához.)
Felmérésre illetékes kollégánk előre egyeztetett időpontban érkezik a beépítési címre.
3. Megrendelés
A felmérést (vagy ezt kiváltó egyeztetést) követően kiküldött végleges árajánlat alapján elérhetőségeinken tudjuk fogadni a megrendelési igényt. A megrendeléshez mindenképpen szükséges egyeztetnünk vagy pontosítanunk az alábbiakat:
- Galéria végleges kivitele (amennyiben az árajánlatban/felméréskor még több kiviteli lehetőség is felmerült, akkor a választott opció megadása);
- Megrendelői adatok (megrendelő neve, lakcíme, levelezési címe, esetleges hiányos adat pótlása, pl. a kivitelezési helyszínnel kapcsolatban);
- Helyszíni kivitelezés időpontja (a rendelési igény fogadását követően általában 3 munkanapon belül visszaszólunk a végleges munka-időpontról).
(Megjegyzés: a számlázással kapcsolatos, bármilyen egyedi jellegű kérést szintén a megrendeléskor kérjük szépen külön jelezni. Egyéb esetben a bizonylat a megrendelő nevére, címére, illetve galériaépítésről kerül kiállításra.)
A megrendeléshez Vállalkozási szerződést kötünk, melyhez foglaló és előleg fizetése szükséges. (A foglaló mértéke 10%, az előleg a végösszeg és kivitel függvényében változó.)
A foglaló és előleg összege (az utóbbi évek Megrendelői igényeihez igazodva) átutalással fizethető meg, az utalási adatokat e-mailben küldjük meg, kizárólag a megrendelés véglegesítését követően. (Eltérő fizetésimód-igény esetén postai csekket tudunk küldeni az összeg befizetésére.) Az aláírt Vállalkozási szerződést postai úton juttatjuk el a megrendeléskor megadott levelezési címre.
4. Kivitelezés, fizetés
A megrendelést (szerződéskötést, foglaló-fizetést) követően legyártásra kerül minden elem, melynek leszállítása, helyszíni beépítése a szerződésben rögzített nap(ok)on történik. (Munkahelyszín előkészítése.) A helyszíni kivitelezésre reggel 8-9 órai kezdéssel érkezünk.
A - szintén szerződésben rögzített - fennmaradó összeget a helyszínen, egy összegben, készpénzben tudja rendezni, a munka végeztekor.
(Esetleges átutalással történő fizetést kizárólag előre, legkésőbb a kivitelezést megelőző tényleges beérkezéssel áll módunkban fogadni. Ilyen jellegű igény esetén ezt külön kérjük szépen  jelezni, előre, a megrendeléskor.)
LAST_UPDATED2
 

 

 

Hirdetés

Elérhetőségeink

Telefon:
(Hétköznap 8-18 h)
06-20/57-57-217
06-20/35-36-855


E-mail:
info@galeria.hu

Skype:
My status
Lájkoljon, kövessen minket a FaceBook-on is!
FaceBook oldalunk címe: http://www.facebook.com/galeria.hu

Hírlevél


Hol talált ránk?

Hol talált rá cégünkre, weboldalunkra?